Dit event is voorbij.

Esinam Dogbatse’s Ghanese roots liggen aan de basis van de Afrikaanse invloeden in haar muziek. Ze vindt inspiratie in haar reizen over de ganse wereld en de talrijke culturele ontmoetingen die ze telkens had. Ze is geboren in Brussel en evolueerde als solo-artieste van een multi-instrumentalist tot een heuse ‘one-woman-band’.

Ze componeert, speelt en brengt haar eigen hedendaagse muziek met fluit, percussie, piano en stem maar ook met zowel traditionele en moderne instrumenten. Esinam maakt zonder twijfel deel uit van een nieuwe generatie muzikanten, trots om een speciale en culturele mix van muziek te vertegenwoordigen. In september verschijnt bij Sban haar allereerste EP. In BAR|A|MUZE krijg je alvast een voorsmaakje.

Voorprogramma | Esohe Weyden
De support voor deze show komt van Esohe Weyden. Ze won zopas de Leuvense voorronde van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam en vertegenwoordigt onze stad op de grote finale in september in Brussel. Met Esohe kan je meegolven op de taal en het ritme van een nieuwe generatie woordkunstenaars. De wereld ligt aan haar voeten.

Bestel je tickets

Foto Esinam (links): © Mael G. Lagadec