Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Iwein Segers, IS voor de vrienden, blinkt uit in tegendraadsheid. Na een finaleplaats in de Comedy Casino Cup besloot hij het comedy genre meteen ondersteboven te halen. Al snel waren er lovers en haters van Iwein’s anti-comedy, een performance stijl die deed denken aan Andy Kaufman. Intussen won hij ook de publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival 2009 en maakte hij 2 comedyshows en een kleinkunstvoorstelling. Recenter bewees Iwein zich ook als acteur  in films als Tot Altijd, Traumland en Los Flamencos.

Don’t try out

Na het verlies van zijn moeder, twee vrienden, zijn job en zijn hond belandde hij onvermijdelijk en wars van de trends (!) in een depressie en burn-out.  Op de koop toe blijkt hij ook hoogsensitief te zijn en gluten- en lactose-intolerant. Opmerkelijk gegeven is dat zijn libido hier niet onder te lijden had.

Maar niet alleen dat hield hem overeind … IS is vastbesloten om zijn plaats opnieuw in te nemen. Deze keer voor echt. Harder, doch sympathieker dan ooit. Met de plechtige belofte het nu professioneel aan boord te brengen. Zo dat hij en zijn management genoeg geld verdienen om hun kinderen eten te geven en 1 keer per jaar op vakantie te gaan. En om eens goed te lachen natuurlijk, want dat is precies al lang geleden.

“Een curieus transcendentaal komiek!” Herien Wensink, NRC Handelsblad

“Als ik Iwein Segers bezig zie, dan overkomt me iets wat ik zelden of nooit heb bij stand-up-comedians of cabaretiers: ik barst uit in onbedaarlijk lachen, met lange, gierende uithalen.  Wat Iwein doet, is buiten categorie en kent zijn gelijke niet in de comedy-wereld.” –Stefaan Van Brabandt, filosoof, tv-en theatermaker

 

Voorprogramma: Roosje Pertz & Yannick Joos

Roosje Pertz is ambtenaar en stand-upcomedian. Uit Leuven. Ze zegt luidop wat u stilletjes denkt. Ze maakt mopjes over taal, eten en andere fenomenen uit de middenklasse. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Een twist in uw hoofd, dat mag u verwachten van deze dertiger. Ook te beluisteren op de podcast Dertigerspraat.

Yannick Joos: wereldverbeteraar, professioneel ADHD’er en podiumbeest. Wat gebeurt er als deze 3 dingen gemengd worden op een podium ? Een explosief, soms absurde performance met een overvloed aan gedachten en stemmen. U bent gewaarschuwd.

 

Bestel je tickets