Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Na een verblijf van 17.549 dagen op de maan belandde LEMS-1963-4, maanlander, een jaar geleden op Aarde. Een jaar lang reisde hij door de wereld en zocht op toevallige plekken, waar hij toevallig belandde door toevallige coördinaten. Hij keek naar de mensen en naar kevers. En nu doet LEMS zijn verhaal.

Lander Severins (1996) studeerde cabaret aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch. De voorstelling Maanlander maakte hij naar aanleiding van zijn kleinkunstnummers, die doorheen de voorstelling verweven zijn. Opgegroeid in de bossen van de Zoerselse Kempen is deze jonge Belg steeds op zoek naar het opgaan in het geheel, het versmelten met de omgeving, de harmonie van de verwondering. In een innig afscheid op een druk treinstation, in de spreeuwen in een avondzon, in twee vreemden op de straat…

Lander is onder meer bekend van het Eén-programma ‘Voor de Leeuwen’, waarin een nieuwe generatie komisch talent werd ontdekt. Met zijn debuutvoorstelling MAANLANDER bewijst Lander dat hij terecht tot een nieuwe generatie van getalenteerde humoristen gerekend wordt.

 

Tekst/spel/muziek                 –             Lander Severins
Regie                                        –             Tim Goditiabois & Janne Desmet

 

Bestel je tickets