Laden Evenementen

Lili Grace, dat zijn de zussen Nelle en Dienne, en zij doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, toetsen en elektronica. In 2012 doken ze plots op tijdens de finale van Humo’s Rock Rally in een editie met onder andere Compact Disc Dummies en Tourist (toen nog zonder LeMC).

Spannende tijden ook, want ze mochten de voorprogramma’s verzorgen van Nils Frahm, Trentemoller en CocoRosie. Het plaatje klopte. Toch bleef het daarna even windstil rond de zussen. Ze doken wel het theater in, en werkten in stilte verder (aan de Leuvense vaart) aan de evolutie van hun muzikaal parcours. In het voorjaar 2019 wil Lili Grace naar buiten komen met een debuutplaat. Net voor de zomer kan je al genieten van hun eerste single Dreamlove, waar de cello opnieuw de boventoon voert.

Bestel je tickets

Foto: © Tina Herbots