Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

David Galle is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma’s De Kazakkendraaiers en Twee tot de Zesde Macht (één), en acteerde hij in het sketchprogramma Echt niet oké (één) en de successerie Bevergem (Canvas).

“Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.” – De Standaard

Voorprogramma | Sander VDV
“Edgy. Neemt geen blad voor de mond. In your face. Niet voor gevoelige zieltjes.” Zo wordt Sander VDV‘s comedy wel eens beschreven. “Door mensen die het niet verdienen om te leven”, aldus Sander.

Hij won De Humorklas 2016 en was in 2014 één van de acht halve finalisten in Humo’s Comedy Cup. Eerder werd hij samen met negen andere jonge comedians geselecteerd voor het het Up Stand Up-project van Stad Antwerpen (GUSU).

Naast het podium benut hij zijn talenten voor het maken van het youtube-project Comedy Karaoke, zijn podcast Half Leeg en zijn strip R.I.P. Sander VDV. Bij Woestijnvis schreef hij onder andere  al voor Achter De Rug en De Slimste Mens ter Wereld.

 

 

Foto David (links): © Ellen De Meulemeester
Foto Sander: © Otis Weewauters